top of page

Szempilla Lifting

            svájci dr Temt Combinal készítménnyel

 

A szempilla lifting az új csoda ami meghódította az egész divatvilágot! 
Az eljárás lényege, hogy a vendég SAJÁT PILLÁJÁT EMELJÜK MEG ÉS ÍVELJÜK. A tőtől emelt pilla optikailag nyitja a szemet, a szemöldök irányában történő ívelés (göndörítés) hosszabbnak mutatja a szempillákat. Különösen látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén. Tartóssága 4-6-8 hét. 


Szemben a műszempillával nincs mesterséges hatása, a szempillákat nem töri és károsítja. A szempilla dauerrel összehasonlítva a dauer csak a pillák végét göndöríti, amelytől a pillák nem tűnnek hosszabbnak, sőt, sokszor inkább rövidebbnek és kesze-kuszának.

 

 

 

A szempilla lifting nagyjából egy órát vesz igénybe, mialatt csukott szemmel, kényelmesen feküdhetsz. Az alkalmazott anyagok kevésbé irritatívak, mint a műszempilla ragasztó, vagy a dauer. A szalon által használt balzsam még ápolja, fényesebbé is teszi a saját szempillákat. A liftingelt pillát 24-48 óráig kímélni érdemes a tartósság érdekében, tartózkodni a vizes lemosástól, krémektől, szempilla spirál használatától.

Később természetesen a liftingezett pilla is spirálozható, olajos szemfesték eltávolítóval is tisztítható, nem árt neki a víz és a gőz.

Az így kezelt pilla szépsége elsősorban szempilla spirállal mutatható meg, ezért elsősorban azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik rendszeresen használnak spirált. Így a végeredmény gyönyörű, hosszabb, íves, látványos pillák, és nyitott, elvarázsoló tekintet!

Kinek ajánljuk a szempilla liftinget?

Akik szeretnének hosszabbnak látszó, ívelt szempillát.

Akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.

Akiknek keskenyebb, vagy mandula formájú szemük van.

Akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.

Akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, és költségkímélőbb megoldást.

Akiknek nem volt tartós a 3D szempillájuk.

Fontos, hogy ha valakinek színtelen, őszülő pillája van, vagy nagyon gyér és vékony szálú, akkor a liftingezett pilla sem látszik. Ezért ilyenkor feltétlenül javasolja a szalon a szempilla spirál használatát is az eredmény láthatóvá tételéhez.
 

 

bottom of page