top of page

Őssejt szérumos kényeztető arcmasszázs

 

A masszázs- arc masszázs a szervezetben és bőrben lejátszódó élettani folyamatokat serkenti, hat a bőrre, az izmokra, és az idegrendszerre.

 

Az irha és a bőralja vérereiben keletkező vérbőség a bőr valamennyi rétegében jelentős változást eredményez. Fokozódik a hámképzés, ami a hám ellenálló képességét nagymértékben javítja. Természetesen elősegíti az elhalt hámsejtek leválását is. Valamint felgyorsítja a kötőszövet élettani folyamatait, sejtjeink és rostjaink képződését fokozza, ezért a masszázs elengedhetetlen az öregedési folyamatok késleltetésében. A bőr hőmérsékletének emelkedése , elősegíti a hatóanyagok felszívódását a bőrbe, így a csodálatos szérumaink még intenzívebben fejtik ki hatásukat.

 

A klasszikus kozmetikai simító arcmasszázzsal szemben, a Lifting - Arcmasszázs néhány mozdulata mélyen az izomzatra hat, így megtörténik a mély izomzat relaxációja és az izomszövet ellazulása , méregtelenítése, ami láthatóan azonnal csökkenti a ráncokat. Az arc üdébbé, vonalai kontúrosabbá, a szemek csillogóan ragyogóvá válnak masszázs után, visszaadva a bőr fiatalságát, szépségét és színét.

A Lifting Arcmasszázst érdemes kérned kozmetikusodtól hetenként-kéthetenként legalább egyszer, a bőröd fiatalsága érdekében, mert ezt sajnos otthon nem tudod ilyen-olyan kencékkel, pakolásokkal helyettesíteni, akármilyen drága termékkel is ápolod.

Masszázs hatása a bőrre:

 

  • Javul a hám ellenálló képessége- elősegíti az elhalt hámsejtek leválását

  • Felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek, a rostok képződése- lassítja az öregedést.

  • Egyenletessé teszik a mirigyek működését, így az általuk termelt váladék gyorsabban távozik

  • Csökken a mitesszerképződés

  • A bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok felszívódását

  • Biztosított a bőr hidratációja, ami sima és bársonyoslesz.

  • Rendszeres masszázs megváltoztatja a zsírszöveteloszlását, mennyiségük csökken.

Masszázs hatása az izmokra:

 

Masszázs hatására javul az izmok oxigén, és tápanyag ellátása, de a bennük felhalmozódó bomlástermékek eltávozása is.

Az izomláz által keletkezett tejsav gyorsabb távozását eredményezi, regenerálódik a fáradt izom, fokozódik a teljesítőképessége.

 

A masszázs csökkenti az idegrendszer feszültségét,nyugtató hatással van rá, így egy stresszes időszak után keressük fel kozmetikusunkat, hogy kényeztessen minket egy kicsit, és garantáltan felfrissülünk.

 

 

SZÉRUMAINK:

Őssejt terápia:

Az őssejtek minden élőlényben megtalálhatók. Képesek a szervezetet felépítő valamennyi sejtet előallítani, ezáltal folyamatosan pótolni az elöregedett sejteket , szerveket.

A kutatók bebizonyították, hogy a növényi őssejtek megállítják a bőr öregedését és a sejteket megújjulásra serkentik.Életerővel töltik fel a bőrt.

Amiről beszélek egy ritka svájci alma fajta, különlegessége kiemelkedően magas növényi őssejt tartalmában rejlik.

Az alma őssejt bizonyítottan fokozza a bőr sejtjeinek aktivitását, így elindítja az arcbőr őssejtjeinek megújuló képességét. A bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik. Ez az új összetevő lelassítja a sejtek és az arcbőr öregedési folyamatait, mindemellett pedig a már meglévő ráncok mélységét korrigálja

Az argán nővényi őssejt vitalizálja az írha őssejtjeit, növelve ezzel a bőr tömörségét, csökkenti a ráncokat és simítja a bőrfelszint. 

 

A hyaluron sav egy olyan fehérje építő elem ( glikozaminoglikán ), amely természetesen is megtalálható az emberi szervezetben. A szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt valamint tömegének 1000 -szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát.

 

 

 

bottom of page