top of page

Access Bars

  korlátaunk elengedésének művészete

 

Képzeld el, hogy a masszázságyon fekve egy fejmasszazs közben sikerül elengedned korlátaidat, feloldanod hitrendszered és megváltoztatni a nézőpontjaidat. És mégcsak hinned sem kell benne.

 

 

32 olyan pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Elenegeded azokat a korlátokat és rossz szokásokat, amelyek negatívan befolyásolják az életed alakulását.

 

 

Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál, észervétlenül átvettél vagy lemásoltál másoktól. Gyakran észre sem vesszük, hogy az társadalomtól vagy a szüleintől milyen erős hitrendszereket veszünk át, milyen mintákat követünk. A felismerés már önmagában csodálatos, de sajnos önmagában még kevés, hogy elengedjük ezeket a berögzüléseket, Az Access Bars kezelésrő kezelésre egyre több korlátot old fel bennünk, ezáltal egyre felszabadultabban  élhetjük az életünket. Az Acces egy finom masszázs, egy  lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, de csak azokat amiket fel is vállalsz! Olyan életterületekhez kapcsolódó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket, hozott mintákat oldunk mint: a pénz, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb.

Hogyan történik a kezelés: 

A Bars kezelések masszázságyon történnek. A vendég egyszerűen csak fekszik a masszázságyon a hátán és a kezelő 32 ponton érinti az ő fejét. Közben beszélgethetünk, vagy akár aludhatsz is. A lényeg, hogy te ellazulj!  Szokták mondani, hogy a legrosszabb esetben kapsz egy pihentető fejmasszázst, de a legjobb esetben megváltozik az egész életed!  : ) Persze ez csak Acces vicc, hálistennek rengeteg csodás tapasztalást osztanak meg velünk vendégeink.

Az Access egy lehetőség, hogy megváltoztatsd az életed, hogy más nézőpontből lásd önmagad és szokásaid. Lehetővé teszi, hogy felépíts egy másik alapot, és lehetővé teszi bármit megváltoztass, amiteddig nem tudtál megváltoztatni, és teremts meg mindent, amire vágysz egy teljesen új , más és könnyebb módon. 

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw

“A BAR-jaid futattása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!”

                                                                                                                                                                                      Gary Douglas

 

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és  Dr. Dain Heer-rel. közösen formálják és adják át a világnak. Azoknak a embereknek ajánlják, akik tudják, hogy az életünk többről szól, sokkal több van benne mint amit látunk. Azoknak, akik nem mások berögzülése szerint szeretnének élni és érzik, hogy az élt lehet ettől több, teljesebb és egészeb!

Nézd meg a videót! (A kis fogaskeréknél be tudod állítani magyar nyelvre.)

https://www.youtube.com/watch?v=P0TIoe6d44Y

 

 

 

 

 

Mikor fordulj hozzám?

Ha észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd.

Ha nagyon úgy érzed nem te iranyítod az életed.

Ha túlsagosan meghatároznak a félelmeid.

Ha változtatni szeretnél az alvási, egészsegügyi, testsúllyal, pénzzel, kapcsolatokkal, szexszel, szorongasokkal és stresszel kapcsolatos hozzáállásodon.

Ha hiszel benne, hogy mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!).

Ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni.

Ha a tudatossagot szeretnéd választani.

"TUDATOSSÁG: 

- a képességed arra, hogy jelen legyél életed minden pillanatában anélkül hogy önmagadat, vagy másokat elítélnél. - a képességed arra, hogy mindent betudj fogadni, és semmit se utasíts el, hogy megteremts mindent, amire vágysz az életedben, nagyobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amennyit el tudsz képzelni!"                                                                                                                                                                        Gary Douglas

 

Miben segít Neked az Access Bars kezelés?

stressz csökkentésére és az összezavarodott gondolatok tisztítására


– ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni
– ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
– ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
– gyerekeknél, vizsgák, felelés előtt
– embereknél, akik túlpörgetik magukat az életben
– ha szeretnél jobban koncentrálni, fókuszáltnak lenni az életedben
– mély relaxációhoz
– hogy feloldjál mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
– ha nem olyan az életed , mint szeretnéd és többre vágysz
– hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
és még sokkal többre ennél is!

bottom of page